Πως να βρίσκετε αεροπορικά εισητήρια

Πως να βρίσκετε αεροπορικά εισητήρια

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε, τότε σίγουρα θα περνάτε αρκετό χρόνο για να προσπαθείτε να βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Είτε πρόκειται για ένα ταξίδι αναψυχής, είτε για κάποια επαγγελματική δουλειά, η μετακίνηση με αεροπλάνο σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή.

Πως όμως είναι ο καλύτερος τρόπος για αεροπορικά εισιτήρια;

Μόλις πριν δέκα με δεκαπέντε χρόνια είχατε μόλις δυο επιλογές για να κάνετε κράτηση. Είτε έπρεπε να πάτε στο αεροδρόμιο, στα γραφεία των εταιρειών και να κάνετε εκεί τη κράτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια είτε μέσω ταξιδιωτικών γραφείων(που αυτοί στη συνέχεια θα έκαναν την κράτηση στην αεροπορική εταιρεία). Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ και υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια και μάλιστα πολύ πιο οικονομικά και κάνοντας σύγκριση τις διάφορες εταιρείες!

Αγοράζοντας αεροπορικά εισιτήρια στο αεροδρόμιο

Τα αεροπορικά στο αεροδρόμιο συνεχίζουν να εκδίδονται ακόμα και τώρα, παρά τη ταχεία ανάπτυξη του διαδικτύου και τον online ταξιδιωτικών γραφείων. Εαν πάτε τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο και υπάρχουν κενές θέσεις τότε η αεροπορική θα σας κλείσει εισιτήρια. Σίγουρα η τιμή θα είναι πολύ αυξημένη, αλλά θα ταξιδέψετε! Κάθε φορά οι τιμές στο αεροδρόμιο είναι πολύ πιο ακριβές απ’οτι online ή μέσω πρακτόρων. Δε σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση στο αεροδρόμιο γιατί θα κληθείτε να πληρώσετε το εισιτήριο εως και 100% πάνω στη τιμή του!

Σύγκριση τιμών online και εύρεση φθηνών αεροπορικών

Πλέον με την εισβολή του διαδικτύου σε κάθε σπίτι, τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν γίνει ακόμα πιο προσιτά καθώς υπάρχουν δεκάδες ιστοσελίδες που συγκρίνουν τις τιμές από όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Έτσι μπορείτε να επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα όπως το aeroporikaeisitiriaa.gr και να κάνετε online αναζήτηση για το ταξίδι που θέλετε και την διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε. Αμέσως το σύστημα θα σας επιστρέψει τη καλύτερη δυνατή διαδρομή και τη καλύτερη τιμή. Θα σας δώσει αρκετές επιλογές ώστε να επιλέξετε αυτή που σας βολεύει περισσότερο και εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες!

Τα αεροπορικά εισιτήρια στο ίντερνετ είναι σε απευθείας σύνδεση με τις αεροπορικές – αυτό σημαίνει ό,τι ότι βλέπετε υπάρχει διαθέσιμο. Εαν το κλείσετε εκείνεη τη στιμή, κερδίζετε τη χαμηλή τιμή που βλέπετε. Εαν όμως το αφήσετε για να το κλείσετε κάποια άλλη στιγμή, υπάρχει περίπτωση να χάσετε τη προσφορά και να μην βρείτε εισιτήρια!

Συνήθως τα αεροπορικά εισιτήρια ξεκινάνε από χαμηλά, αρκετό καιρό πριν την αναχώρηση του αεροπλάνου. Όσο περνάει ο καιρός και η ημέρα αναχώρησης πλησιάζει, τότε ανεβαίνουν και οι τιμές στα αεροπορικά. Καλό είναι μόλις βλέπετε μια τιμή που ταιριάζει στα δικά σας θέλω, να κάνετε άμεσα κράτηση.

Στο www.travelo.gr μπορείτε να ορίσετε εσείς την ημερομηνία που θέλετε να ταξιδέψετε, πόσα άτομα θα ταξιδέψουν, εαν θέλετε απευθείας πτήση ή με στάσεις καθώς και τις προτεινόμενες εταιρείες. Το σύστημα θα σας επιστρέψει είτε όλα τα αποτελέσματα από όλες τις εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου και τις low cost, είτε μόνο αυτά που επιλέξατε εσείς μέσω φίλτρων!

Ταξιδιωτικοί πράκτορες

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι -για εσάς- ό,τι περίπου και οι ιστοσελίδες κράτησης εισιτηρίων. Είναι οnline site που προσφέρουν σύγκριση αεροπορικών και σας δείχνουν στην οθόνη όλες τις εταιρείες. Μπορείτε να προτιμήσετε είτε κάποιον online ταξιδιωτικό πράκτορα όπως την airtickets, που προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις εταιρείες, μεταξύ αυτών και τις low cost, είτε κάποια ιστοσελίδα όπως σας αναφέραμε πιο πάνω, που κάνει συγκρίσεις τιμών με δυνατότητα κράτησης!
Υπάρχουν κάποιες φορές που οι ταξιδιωτικοί πράκτορες σας χρεώνουν τέλη ή προμήθεια. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σ’αυτό έτσι ώστε να μην ανεβάσετε δίχως λόγο τη τιμή στα αεροπορικά εισιτήρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *